Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. szeptember 3. 13:53

NE MONDJ LE A KÍVÁNCSISÁGRÓL – A DISCOVERY CHANNEL ŐSZI MŰSORKÍNÁLATA

Augusztusban a Discovery Channel „Ne mondj le a kíváncsiságról” címmel kampányt és műsorsorozatot indít. A csatorna nyár végi, kora őszi műsorai az emberben meglévő kíváncsiságra építenek, és arra ösztönöznek, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, kérdőjelezzük meg az elvárásokat.

A kínálatban láthatjuk majd a Hollywoodban is befutott brit színészt, Idris Elbát, aki mindent bevállal a műrepüléstől kezdve a rallyautózáson keresztül a gyorsulási versenyekig. Joel Lambertet ismét embervadászok üldözik az amerikai Déltől Új-Zélandon át a skót felföldig, és új sorozattal érkezik Ed Stafford is, aki rejtélyes műholdfelvételeknek jár utána eddig felderítetlen, elhagyott helyszíneken.

Az Adrenalinfüggők – a Yosemite sziklamászói című lebilincselőfilmazokról a hegymászó-nemzedékekről szól, akik az ötvenes évektől kezdve életük kockáztatásával versengtek egymással, ki hódítja meg a legendás El Capitan sziklafalat. Új részekkel tér vissza az Autókereskedők – Mike Brewer és Edd China ismét hatalmas amerikai kocsikat vásárolnak, újítanak fel és adnak el az.

A kampányvideót itt, az őszi sorozatokról szóló szpotot pedig ezen a linken lehet megtekinteni.

A Discovery Channel őszi kínálata

Hétfőnként 22 órakor visszatér Joel Lambert az Embervadászat című sorozat második évadával. A volt tengerészgyalogos ismét az emberi célpont szerepét játssza, miközben megmutatja emberfeletti képességeit és túléli a legrizikósabb helyzeteket is. Joel először az amerikai Dél mocsaras, párás környezetében ad esélyt a rá vadászóknak, majd Dél- Karolina legjobb férfijai és kopói erednek a nyomába. Ezután Mexikóban, Új-Zélandon és a skót felföldön menekül üldözői elől.

Keddenként 22 órakor az 1524-ben ellopott „Szentháromság Kincse” néven ismert inka arany nyomába eredhetünk Brazíliában a Kincsvadászok a kígyók szigetén című sorozattal. A kéthónapos útra vállalkozó csapatnak meg kell küzdenie a modernkori kalózokkal, a szeszélyes időjárással és persze a halálos mérgű kígyókkal is, hogy az arany nyomára bukkanjanak.

Szeptember 29-től, szintén keddenként Ed Stafford a Föld legtávolabbi csücskeiről készült rejtélyes műholdfelvételekről próbálja kideríteni az igazságot. Az Ed Stafford: út az ismeretlenbe című sorozat minden epizódját egy világűrből készült felvétel ihlette, melyen különös, megmagyarázhatatlan jelenségeket láthatunk felderítetlen, távoli helyszíneken.

Péntekenként 21 órakor őrült tempóban érkezik Idris Elba: a sebesség megszállottja. A Thorból, a Prometheusból és a Luther című brit sorozatból ismert színész filmjeiben minden veszélyes jelenetet egyedül, kaszkadőr nélkül old meg – a sorozatban is szinte mindent bevállal, ami megdobja az ember adrenalinszintjét – legyen szó műrepülésről, rallyautózásról vagy gyorsulási versenyekről.

Szeptember 25-től, szintén péntekenként Mike Brewer és Edd China vadonatúj részekkel üdvözli a nézőket az Autókereskedők című sorozatban.

Szeptember 20-án, vasárnap egy órás dokumentumfilmen keresztül részesei lehetünk az amerikai sziklamászók forradalmának. A legendás El Capitan árnyékos völgyében az 1950-es években hegymászók egy csoportja alakított ki alternatív kultúrát. A sziklafalakon egymást követő nemzedékek feszegették a hegymászás határait, miközben versengtek egymással, ki a legjobb mászó a Yosemite szikláin. Az Adrenalinfüggők – A Yosemite sziklamászói ennek a merész hegymászóhagyománynak a lebilincselő, felejthetetlen történetét meséli el.

Link a videókhoz:

Kampány: https://www.youtube.com/watch?v=52TUO4sFnqw

Műsorok: https://www.youtube.com/watch?v=6FR0xny7fUk

 

A kampány sorozataihoz tartozó kreatívok:

https://www.flickr.com/search/?tags=nemondjleakivancsisagrolkreativok

Kövessen minket a Facebookon is!