Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. szeptember 3. 14:06

Környezetvédelméért díjat kapott a Mentsvár az Állatokért Alapítvány

A nyári szünet előtti utolsó ülésen Kecskemét képviselő-testületének lényegesebb döntései.

„Kecskemét Város Környezetvédelméért Díj”-at adományoz Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány részére!

A városi díjakat Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya adta át a megnyitón. A „Kecskemét város Környezetvédelméért Díját\" kapta a Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány. A „Mészöly Gyula-díjat\" Prof. Dr. Cserni Imre emeritus érdemelte ki. Dr. Ispánovity Illésné babamúzeum alapító és működtető „Az Év Kecskeméti Mestere Díjat\" vehette át. A „Kecskemét Gazdasági Fejlődéséért Díjat\" pedig Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója részére nyújtotta át a polgármester asszony.Kecskemét - 2015.08.13-án 19 órakor megkezdődött a 81. Hírös Hét Fesztivál, valamint a XVIII. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás. Előbbit Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya, az utóbbit pedig Domján Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke nyitotta meg.

Mentsvár az állatokért alapítvány Tőzsér Judit elnök asszony vezetésével mar 13 éve dolgozik környezetünk védelméért és az állatok jobb sorsáért!

Kecskemét város Környezetvédelmi díjjal tüntette ki az alapítványt, elismerve ezzel a hosszú évek munkáját!

Díjat, a Hírős Hét Fesztivál rendezvényen Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszonytól az alapítvány képviseletében Palotai Szilveszter kurátor vette át!

Kövessen minket a Facebookon is!