Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 7. 09:21

Fehérre kenik a legál graffiti falat

Az önkéntes tevékenység népszerűsítése érdekében szervezi meg „Együtt, önként környezetünkért!\" elnevezésű programját a Jótékonyság Világnapja alkalmából szeptember 8-án, kedden 14 órakor a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház. Az akcióban részt vevő segítőket a széchenyivárosi „rüsselsheimi\" és a Szimferopol téri játszótérre várják.

Ami már biztos: ott lesz majd a Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola, Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola, a Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola, a Móra Ferenc Általános Iskola, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálatának Nyitnikék Klubja és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány. 

A program:

„Rüsselsheimi\" játszótér

- a graffiti fal lefestése fehérre. Itt ugyanis egy későbbi időpontban négy iskola diákjai kapnak majd helyet, hogy „Az én városom címmel falfestményt\" készítsenek. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás pénzdíjazásban részesül, melyet jótékonysági célra fordíthat az iskola

- a terület gyomtalanítása, és előkészítése a növények ültetésére

- hulladékgyűjtés

- örökzöld növények ültetése

Szimferopol téri játszótér

- a játszótér és környékének rendbetétele:

- gereblyézés

- hulladékgyűjtés

Kövessen minket a Facebookon is!