Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 18. 13:31

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

A mai vasárnap 15 órakor lesz a Szentháromság temető kápolnájának a búcsúi szentmiséje.

Szintén ma 15 órakor Szent Filoména szentmise és imaóra lesz a Barátok templomában.

Szeptember 27-én vasárnap 15 órakor érseki szentmise lesz templomunkban, utána Mindszenty József hercegprímás szobrának avatására és felszentelésére kerül sor   a templom előtt.

Október 4-én vasárnap a jubiláns házasok megáldása lesz templomunkban. Szeretettel várjuk a plébánia irodáján azoknak a jelentkezését, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Október 4-én, vasárnap 15:30-kor Irgalom forrása közbenjáró imaszolgálatot tartunk  templomunkban.

Október 10-én, szombaton egyházmegyei családtalálkozó lesz Kecskeméten a Szent Imre Iskolában. Előtte 9 órakor érseki szentmise lesz templomunkban.

Október 10-én, szombaton zarándoklat indul Máriavölgybe, Szlovákiába, melynek lelki vezetője Dr. Juhos Imre káplán atya lesz. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet a 4.000.- Ft-os részvételi díj befizetésével. Indulás reggel 5 órakor a volt Domus parkolóból.

Újra indul a Szent György Népfőiskola. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet a jelentkezési lap kitöltésével. Az első alkalom október 3-án, szombaton 9 órakor lesz Veni Sancte szentmise keretében templomunkban, majd ezt követi az első előadás sorozat.

A Bács-Kiskun Megyei Kórház Lelkigondozói Szolgálata önkéntes kórházi beteglátogatók jelentkezését várja. Aki indíttatást érez arra, hogy a kórházban betegek között szolgáljon, jelentkezzen a szolgálatra.

Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.

 

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház