Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 29. 08:42

Czine Szilvia és Müller Attila az első Spartan magyar celebbajnokok

A sztárvilág gyöngyei adtak randevút az első Spartan SGX celeb versenyen a Force Gym-ben, ahol a résztvevők egy kimerítő feladatsorral birkóztak meg. Extra terhelésként még teljesíteniük kellett egy akadálypályát. A Spartan Sgx edzésmódszer a Spartan Race, és egyéb ultraakadályfutó versenyek felkészítését szolgálja. Az edzésmódszerben megtalálhatóak a funkcionális edzésekre jellemző gyakorlatok, Crossfit feladatok, futóedzések, kültéri, beltéri edzések, akadályvételi technikák elsajátítása, gyakorlása. Az edzéseket rengeteg eszköz színesíti. Hivatalos Spartan SGX edzések a Force Gym-ben( 1139, Budpest, Országbíró u. 38-42.) találhatóak Magyarországon. Az 1. Spartan Sgx celeb verseny nyereményeit a HEERO sportruházat, Spárta Vitamin, Superior14 , és az ABURA állta.

Maga a viadal észveszejtő izgalmakat hozott: volt, aki fekve szerette volna teljesíteni az akadálypályát. Sajátos módon az ifjú hölgyek jobban tűrték a bírhatatlan kiképzést.

A női kategória győztese Czine Szilvia ( 3x Fitness World Champion, és Miss Bikini America) lett. Férfi kategória nyertese Müller Attila, műsorvezető, színész lett.

Kövessen minket a Facebookon is!