Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. október 6. 08:22

Kétszer törtek be

Kétszer törtek be
A megalapozott gyanú szerint szerszámokat és egyéb használati tárgyakat vittek magukkal a fiatalkorúak abból a kecskeméti garázsból, ahová egy héten belül kétszer törtek be.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövetők 2015. június 22. és 2015. június 28. közötti időben Kecskeméten, a Szultán utcai garázssoron kétszer betörtek ugyanabba a garázsba és onnan láncfűrészt, hegesztőtrafót, kerékpárt, franciakulcsot és egyéb szerszámokat, valamint használati tárgyakat loptak el.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. Az adatgyűjtések eredményeként a nyomozók látókörébe került két fiatalkorú fiú. A rendőrök megállapították, hogy egyikük - más büntetőügyből kifolyólag - előzetes letartóztatásban van, társával szemben pedig két elfogatóparancs van érvényben. A 17 éves körözött csávolyi fiút 2015. október 3-án 18 óra 30 perckor Sükösdön elfogták a bajai egyenruhások.

 

A fiatalkorút lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a kecskeméti rendőrök, majd őrizetbe vették.

Kövessen minket a Facebookon is!