Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. október 8. 15:41 | Szerző/forrás: police.hu

Három gépkocsit tört fel a fiatalkorú

Három gépkocsit tört fel a fiatalkorú
Beazonosították és őrizetbe vették a kecskeméti rendőrök a 15 éves fiút.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja egy 15 éves kecskeméti fiú ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú és társa - akit még keres a rendőrség - 2015. október 5-én 11 óra 15 perc és 13 óra 30 perc közötti időben Kecskeméten, a Lánchíd utcában betörte egy ott parkoló gépkocsi ablaküvegét, azonban cselekményük közben megzavarták őket, ezért értékek nélkül elmenekültek a helyszínről.

 

A járőrök az adatgyűjtések eredményeként beazonosították az egyik feltételezett elkövetőt és a bejelentéstől számított másfél órán belül elfogták, majd előállítottak a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

A büntetőeljárás adatai szerint a gyanúsított a gépjármű feltörését megelőzően ellopott egy kecskeméti társasház előtt lezárt kerékpárt. A fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015. szeptember 2. és 2015. szeptember 21. közötti időben a megyeszékhelyen további két gépkocsit tört fel, amelyekből személyes okmányokat, bankkártyákat, szervizkönyvet, egy válltáskát és egy pénztárcát tulajdonított el, a benne lévő készpénzzel együtt.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai őrizetbe vették a fiatalkorút.

Kövessen minket a Facebookon is!