Július 27. szombat, Liliána, Olga
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Hírek, események
  • CÍMLAP KECSKEMÉT BÁCS ORSZÁG-VILÁG KÉK HÍREK KULTÚRA SPORT GALÉRIA KERESÉSJelenleg itt > Címlap > Kecskemét > Elkezdődött a távfűtési szezon Kecskeméten 8 OKT Elkezdődött a távfűtési szezon Kec
Hírek, események 2015. október 9. 08:24 | Szerző/forrás: http://keol.hu/

CÍMLAP KECSKEMÉT BÁCS ORSZÁG-VILÁG KÉK HÍREK KULTÚRA SPORT GALÉRIA KERESÉSJelenleg itt > Címlap > Kecskemét > Elkezdődött a távfűtési szezon Kecskeméten 8 OKT Elkezdődött a távfűtési szezon Kec

Október 8-án, csütörtökön beindította a távfűtést Kecskeméten a TERMOSTAR Kft., ugyanis a meteorológiai előrejelzések szerint tartós lehűlés várható.

Arra kérik a lakókat, közös képviselőket, fűtési megbízottakat, hogy az ilyenkor előforduló légtelenítési problémák mielőbbi megszüntetése érdekében tegyék lehetővé a bejutást a hőfogadókba, hőközpontokba és a felső szinteken levő lakásokba. Néhány óráig is eltarthat, amíg minden radiátorba eljut a megfelelő hőfokú fűtővíz, addig is szíves türelmüket kérik. 

A TERMOSTAR Kft. tájékoztatja fogyasztóit, hogy a légtelenítéseket október 31-éig díjmentesen végzi el.

Ahol a lakók többsége nem kéri a fűtést, ott a közös képviselő intézkedhet.

A fűtéskorszerűsített otthonok lakói - ha nincs légtelenítési probléma -, akkor a radiátoroknál néhány nap múlva elzárhatják a szelepeket.

További információk a www.termostar.hu honlapon és a hírlevélben olvashatók.

Kövessen minket a Facebookon is!