Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. október 13. 14:55

Elkezdődhet a Kuruc körút négynyomúsítása

Elkezdődhet a Kuruc körút négynyomúsítása
Várhatóan még ezen a héten elkezdődhet Kecskeméten a Kuruc körút négynyomúsítása. A régóta várt, mintegy 391 millió forintos összköltségű beruházás kapcsán kormánydöntés született, amely alapján az önkormányzat a költséghez közel 370 millió forint uniós és hazai támogatást kaphat.

A kivitelezés ideje alatt - amely a tervek szerint december közepéig tart - jelentős forgalmi rend változásra kell számítani, amelyre részletes forgalomtechnikai terv készült.

Az építés ideje alatt naponta 06.00 és 18.00 között lesz teljes útzár, ezen időszak alatt a lezárt útszakaszra csak a közösségi közlekedés járatait és a megkülönböztető jelzést használó járműveket engedik be. A terelőútvonal személygépjárművek részére a Szolnoki út - Békéscsabai út - Szent István körút - Mártírok útja - Műkerti sétány, a további járművek részére a Szolnoki út - Békéscsabai út - 445. sz. út - 44. sz. út - Klebelsberg Kuno utca - Mártírok útja - Műkerti sétány.

Naponta 18.00 és 06.00 között egy-egy sávon a célforgalom közlekedhet azzal, hogy ezen időszak alatt is mindkét irányra kiterjedő teljes megállási tilalom lesz érvényben a lezárt útszakaszon.

Kérjük és előre is köszönjük a lakosság szíves türelmét, megértését.

Kövessen minket a Facebookon is!