Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. október 28. 08:29 | Szerző/forrás: http://keol.hu/

Októberi Éjszakai Forgatag

Októberi Éjszakai Forgatag
A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében október 30-án, pénteken 17 órától rendezik meg a soron következő Éjszakai Forgatagot, melyhez ezúttal egy halloweeni jelmezverseny is társul.

Színes és érdekes programokból most sem lesz hiány. Délután 17 órától a Rév munkatársai várják a kicsiket és nagyokat kézműves foglalkozásra, ahol álarcokat fognak készíteni. 

A Hegedűs Együttes 17 óra 30 perctől húzza a talpalávalót a táncolni vágyóknak, a tánclépésekről pedig Trencsényi - Csiha Tímea és Csuma Sándor gondoskodnak. 

A színpadot 19 órakor az Arany János Általános Iskola dráma szakkörös diákja veszik birtokba, majd Kurdics Mihály Függetlenül a függőségektől című előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Végezetül László Szilárd, a Kecskeméti Sportiskola junior vb bronzérmes ökölvívójának sportbemutatójára kerül sor, amelyet rövid beszélgetés követ. Az interjú moderátora Tóth Zsuzsa.

Ha van kedved, öltözz be és nyerd meg halloweeni jelmezversenyt. A legkreatívabb, leglátványosabb jelmezeket tárgynyereményekkel díjazzák.

A csocsó, darts és asztalitenisz bajnokságok 20 órakor kezdődnek, melyekre kortól és nemtől függetlenül bárki nevezhet.

Helyszín: 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11.

Időpont: 2015. október 30. (péntek) 17:00 - 24:00

Várnak minden kikapcsolódni, szórakozni, sportolni vágyó fiatalt és felnőttet!

Kövessen minket a Facebookon is!