Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. november 5. 15:29

Az ünnepi gardrób 10 elengedhetetlen darabja Karácsonyi tippek a legnagyobb divatportáltól

Képgaléria
Az ünnepi gardrób 10 elengedhetetlen darabja Karácsonyi tippek a legnagyobb divatportáltól
A mit is adjak ajándékba problémakör nem az egyetlen dilemmája az ünnepi készülődésnek. Legalább ekkora hangsúlyt kap a mit vegyek fel kérdés. Mielőtt eluralkodna a pánik, a legnagyobb divatportál, a Fashion Days egyik stylistja, Andra Pecingina ad tippeket, milyen ruhadarabokat és kiegészítőket szerezz be a 2015-ös karácsonyi partiszezonra.

A 2015-ös ünnepi időszak sem nélkülözheti a ragyogó eleganciát. A legnagyobb divatportál egyik stylistja, Andra Pecingina 10 pontban szedte össze azokat a darabokat, amelyek elengedhetetlenek az idei szezonban.

 

„Az ünnep varázsában mutasd meg te is, hogy különleges vagy! Bátran lépj túl a karácsonyi vörös-arany színkombináción, és válassz inkább érdekes anyagokat, sikkes kiegészítőket, hogy rendkívüli legyen a megjelenésed!”– tanácsolja Andra. A csillogást és a letisztultabb összeállításokat kedvelők is megtalálhatják kedvenceiket a fashiondays.hu listáján.

 

A nagy klasszikusok.Blézert ne csak a munkahelyen hordj! Az idei ünnepi divat alapdarabjai a fekete és fehér blézerek, amelyek remekül kombinálhatók harsányabb és finom pasztellszínekkel is. Ezekkel nem hibázhatsz, ha ügyelsz arra, hogy az alakodhoz illőt válassz.

 

A bohókás hetvenes évek.Az ünnepi csillogást tökéletesen kiegészíti a bohókás hetvenes évek stílusa. Férfiak és nők is vegyenek fel bátran fehér inget fekete csokornyakkendővel és sikkes kiegészítőkkel, így megbolondítva az eredetileg előkelő öltözetet.

 

Az a kis fekete. A nő legjobb barátja a little black dress. Idén a kis fekete ruhán a textúrák újítanak. Próbálj ki egy bársony, brokát vagy selyem változatot, hogy a megjelenésed egyszerű, de mégis lehengerlő legyen!

 

 

Valami különleges.A kivételesen jó szabás vagy minta egyedivé teheti az összeállítást. Natúr blúzaidat kombináld egy különleges, elegáns szabású vagy érdekes nyomású nadrággal, és nem marad el a siker.

 

 

Színes ötvenes évek.Az ötvenes évek stílusa és színpompás világa minden késő őszi, téli partin visszaköszönhet. A vállalati partira pont ideális egy feltűnő, színes koktélruha.

 

Gyöngy.Egyszerű, fekete szettedet egy mutatós brossal vagy hangsúlyosabb ékszerrel is feldobhatod. A gyöngy kortalan, ezért a fiatalabb korosztály is kiegészítheti vele alkalmi outfitjét.

 

Fényesen és magasan.Az ünnep ragyogása a kiegészítőkbe is könnyen becsempészhető. Ha nem készülsz nagyobb sétára, egy lakkbőr körömcipő, esetleg díszített orral vagy blokk sarokkal jó döntés lehet.

 

Látványos kiegészítők.Szolidabb összeállítások látványelemei lehetnek az ékszerek. A megszokott kettő helyett tegyél a füledbe csak egy fülbevalót, vagy válassz aszimmetrikus párt! Egy stílusos statement vagy choker nyaklánc is szuper kelléke lehet az alkalmi szettnek.

 

Ragyogó clutch.A mindennapok szerves részévé vált borítéktáska is megállja a helyét az ünnepi időszakban. A viselt ékszerekhez vagy brosshoz díszítésében passzoló clutch elengedhetetlen kiegészítője egy karácsonyi partinak.

 

Szőrme. A karácsonyi, céges partira menet is lehetsz elegáns a csípős hideg ellenére. Feltűnő és sikeres lehet a belépőd egy szőrme, műszőrme bundában vagy egy látványos gallérral feldobott kabátban.

Kövessen minket a Facebookon is!