Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. november 10. 08:49

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

 

Hétfő: A Lateráni bazilika felszentelése

Kedd: Nagy Szent Leo pápa

Szerda: Tours-i Szent Márton püspökört

Csütörtök: Szent Jozafát püspök és vértanú

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

November 9. 17.00-tól Dr. Korzenszky Richárd OSB tart előadást a Bencés nővérek tiszaalpári kolostorában.

 

A Piarista Iskola kéri hirdetni: „A Piarista Általános Iskola szeretettel hívja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket beiskolázási rendezvényére november 13-án, pénteken 1/2 5-től az intézmény dísztermébe. A játékdélután folyamán mód nyílik az iskolával, tanítónénikkel való ismerkedésre is. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”

 

„A Piarista Gimnázium szeretettel hívja az érdeklődő nyolcadikosokat és szüleiket november 16-án, hétfőn és 18-án, szerdán 8 órai kezdettel nyitott tanítási napjaira, hogy megismerkedjenek az intézmény pedagógiai arculatával, katolikus értékrendjével. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”

 

Az Évszázadok Muzsikája szervezésében romantikus ária- és orgonaestet hallhatunk a Nagytemplomban november 14-én, szombat este 7-kor.

 

November 15. vasárnap a szentmisék után a Máltai Szeretetszolgálat a hagyományos „Erzsébet-kenyér osztást” tart. Ez alkalom lehetőség, hogy támogassuk munkájukat!

 

Idén is megrendezésre kerül a „24 órás dicsőítés” november 13-én (péntek) 18.00-tól másnap 18.00-ig. Helyszíne: Kecskemét, Lestár tér 2. (Részletek a plakáton olvashatók!)

 

Kérjük, hogy akik még nem rendezték az idei évre az egyházi hozzájárulásukat („egyházi adó”), az év végéig tegyék meg a plébániai irodájában.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház