Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. november 10. 14:42

Ősztől már lézerrel is enyhíthető a fájdalom Harkányfürdőben

2015 a nagy fejlesztések és változások éve volt a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben, ahol nemcsak több medence felújítására került sor, hanem a szolgáltatások listáját is frissítette a vezetőség. Az egyik legfontosabb újdonság a lézerterápiás kezelés bevezetése, amely a fájdalmak enyhítésében lesz a vendégek segítségére.

Néhány éven belül az ország egyik legmodernebb gyógyászati részlegével rendelkező fürdőjévé válhat a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, amely folyamatosan fejleszti eszközparkját ezen a területen. Idén az elektroterápia terén a legmodernebb gépeket szerezték be, és ennek köszönhetően új szolgáltatásként épül be a gyógyhely portfóliójába a lézerterápia az ultrahang-, a BEMER- és a mágneskezelések mellett.

 

A gyógyfürdőben így már használatba lehet venni azt a nagy intenzitású lézerterápiás eszközt, amely a gyógyszer- és fájdalommentes terápiák egyik legmodernebb gépe. Segíti a sejtszintű regenerációt, fájdalomcsillapító és anyagcsere-stimulációs hatása van, ezekkel együtt pedig szövetgyógyulási hatást vált ki. A kezelést derékfájdalmakra, nyaki és vállfájdalmakra, teniszkönyökre, ínhüvelygyulladásra, valamint sportsérülésekre ajánlják. Mindössze 10 percet igényel alkalmanként, és 4-8 kezelés esetén már egyértelmű rehabilitációs eredményekről lehet beszélni. A szakorvosi konzultáció után igénybe vehető lézerterápiás kezelés a felírás napján azonnal megkezdhető, várólista nélkül. OEP-támogatással  mozgásszervi betegségek esetén komplex kezelés  keretében lehet igénybe venni.

 

A folyamatosan megújuló Harkányi Gyógy- és Strandfürdő sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen a sok fejlesztés vonzó desztinációvá tette a létesítményt. November elején immáron a 450 000. látogatót üdvözölhették, akit emléklappal és ajándékcsomaggal jutalmaztak.

 

 

Bővebb információ az alábbi elérhetőségen kérhető:

[email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!