Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. november 19. 09:17

Rotary, a segítő kéz

Képgaléria
Rotary, a segítő kéz
A ROTARY CLUB KECSKEMÉT közössége tisztelettel meghívja Önt és jószándékú Barátait Adventi Jótékonysági Aukciójára, melynek időpontja 2015. november 27., péntek 18.00.

Helyszíne: Három Gúnár Rendezvényház . Kecskemét, Festő utca 8.

Fővédnök: Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere

Házigazda: Prikk János, az RC Kecskemét  elnöke, 2015/2016 .

Ünnepi műsort ad: Koncz Gábor  Kossuth-díjas színész, rendező

Díszvendég: Farkas Bertalan űrhajós, vadászpilóta, űrkutató

 

A kalapács alá kerülő tárgyakat a Club tagjai, művészbarátaik és ismerőseik ajánlották fel. A kollekció  előzetesen megtekinthető: november  24-től az aukció helyszínén (naponta 11.30 és 14.30 között).

 

Az aukció bevételével  támogatottjaink lesznek:

-       Máté, a 4 éves kisfiú, akit a SZOTE onkológián kezelnek;  támogatása a családtagok utazási költségeinek átvállalásával, hogy ne legyen magányos és minél többször láthassa szüleit.

 

-       Az 5 tagú családból származó, 8 éves és leukémiában szenvedő Dani támogatása építőanyagok beszerzésével steril szoba kialakításához, amely a csontvelő átültetési beavatkozás után elengedhetetlen számára.

 

-       A 20 hónapos, gyógyíthatatlan cisztás fibrózisban szenvedő kislány támogatása szobai trambulin beszerzésében, ami megkönnyíti a levegővételt a téli kezelések idején, valamint hordozható média lejátszóval, melyen a kórházi kezelések idején is nézhet meséket.

 

-       A 14 éves, izomsorvadásban szenvedő és ágyhoz kötött Martin támogatása hordozható számítógéppel, hogy betegsége ellenére is tarthassa a kapcsolatot barátaival, iskolatársaival és a külvilággal.

Pártoló jegyek  1.000,- forintos áron a helyszínen kaphatók.

Kapcsolat és információk: [email protected]

www.rotarykecskemet.hu

Kövessen minket a Facebookon is!