Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. november 23. 14:14

Astellas-díj – Média az orvosokért 2015 pályázat részletes pályázati felhívás

Az Astellas Pharma, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének szakmai együttműködésével immár ötödik alkalommal hirdet médiapályázatot, amelynek legfőbb célja az orvosi hivatás társadalmi megbecsülésének erősítését, a nagyszerű emberi és orvosi teljesítmények fokozottabb elismerését, valamint a példaértékű orvos-beteg kapcsolatok bemutatását szolgáló, hangsúlyosan pozitív hangvételű publicitás elősegítése.

A pályázatra újságírók, riporterek és szerkesztők csak saját készítésű anyagaikkal nevezhetnek. A nevezés mellékleteként minden pályázó 3 darab pályaművet nyújthat be.

 

 

A pályamű olyan cikk, riport, interjú, műsor, vagy műsorrészlet lehet, amely

 

 

2015. január 1. és 2016. március 1. között

 

 

valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban, magyar nyelven jelent meg (csak az első adásba kerülés / publikálás időpontja számít, az ismétléseké nem) és amely témaként

 

az emberi és szakmai vonatkozásban egyaránt nagyszerű orvosi teljesítményekre, az orvosi helytállásra, a kezelés, ill. gyógyítás során kialakuló különleges orvos-beteg kapcsolatokra, valamint ezek gyógyulásban betöltött szerepére hívja fel a laikus közönség figyelmét. Ettől a pályázati esztendőtől olyan portré jellegű anyagokat is szívesen fogadunk, amelyek egy adott orvos életútját, a gyógyítás és a betegek iránti különleges elkötelezettségét, életének fontosabb állomásait mutatja be, s amelyből a betegekkel való kiváló kapcsolat tapinthatóvá válik.

 

 

A pályázati anyagot legkésőbb 2016. március 4-án 12.00 óráig a pályázat weboldalán (www.media.astellasdij.hu) lehet közvetlenül feltölteni, vagy postai úton a SESAME Pályázati Iroda postacímére (1660 Budapest, Pf. 448.) eljuttatni. Kérjük, hogy postai feladással egy időben a [email protected]mail címre is legyenek kedvesek egy értesítést küldeni a nevezés beküldéséről.

 

 

A pályázati anyagok weboldalon keresztül történő feltöltése előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Kérjük, hogy postai feladás esetén a pályaművekhez a kiíráshoz mellékelt pályázati adatlapotszíveskedjenek kitöltve csatolni!

 

 

 

 

 

 

A pályaműveket értékelhető formában – újságcikkek esetében szkennelve, hang- és mozgóképes anyagok esetében legfeljebb60 perc terjedelemben – kell benyújtani, online publikált anyagok esetében a megjelenés linkjét kérjük feltüntetni.

 

 

A pályaművek nem tudósíthatnak az Astellas Pharma, továbbá a Magyar Újságírók Országos Szövetsége által szervezett rendezvényekről, eseményekről, illetve nem szerepelhet bennük az említett szervezetek neve.

 

A Média az orvosokért 2015 pályázat nyertese 2016. március 18 -án, az Astellas Díjátadó Gálán veheti át az elismerését. A díjat független bíráló bizottság ítéli oda.

 

 

 A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás:

 

 

SESAME Pályázati Iroda

Tel.: (30) 330-3000, (1) 920-0620, (30) 298-3364,

E-mail: [email protected]

Honlap: www.astellasdij.hu/mediapalyazat

Kövessen minket a Facebookon is!