Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. december 1. 08:47

Tetten érték a betörőket

Tetten érték a betörőket
Az egyik gyanúsított elfutott, a másik pedig egy bokor mögé bújt el a kecskeméti rendőrök elől.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2015. november 28-án 19 órakor arról, hogy egy kecskeméti családi háznál feltehetően betörés van folyamatban.

 

A helyszínre percek alatt kiérkező járőrök a bejelentő által elmondott személyleírás alapján azonnal megkezdték a feltételezett elkövetők keresését. Egyiküket az ingatlan területén érték tetten, amikor a házból - két megpakolt táskával a kezében - távozni akart. A férfi a rendőri felszólítást figyelmen kívül hagyva - értékek nélkül  - megpróbált elfutni, azonban az egyik egyenruhás utolérte. A kesztyűt viselő 23 éves O. Mihály ruházatának átvizsgálásakor előkerült egy rézcsap, egy csípőfogó, valamint egy fémvágó fűrészlap is.

 

Társát néhány perccel később, a helyszín közelében egy bokor mögött elbújva találták meg a járőrök. A 19 éves F. Tamás a rendőri jelenlétet észlelve szintén hátrahagyta az eltulajdonított tárgyakat. Az ellopott akkumulátort és a kerékpárt azonban egy szomszédos utcában megtalálták és lefoglalták a rendőrök.

 

A kecskeméti lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyásuk mellett - indult büntetőeljárás.

Kövessen minket a Facebookon is!