Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. december 4. 08:54 | Szerző/forrás: keol.hu

Osztódnak a Mikulások Kecskeméten: itt a lista, hogy hol találkozhatsz velük

Osztódással szaporodnak Kecskeméten a Mikulások: másként nem lenne magyarázható, hogy egyszerre ennyi helyen megjelennek péntektől vasárnapig. És ami az összeállításunkban szerepel, az korántsem a teljes kecskeméti listája a Mikulás útvonalának... Elég lesz követnünk: ho, ho, ho, hóóóóó...

December 4-én, pénteken délután 4 órakor a hagyományokhoz híven a Nagytemplom tornyából ereszkedik le a Gong Mikulás és szaloncukrot, csokimikulást fog osztogatni. Aki szereti a tömeget, annak feltétlen ott a helye...

Ellátogat a Mikulás december 4-én, pénteken a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba. Ho-ho-ho-hóó... 16.00 órakor lovaskocsin érkezik. Az édességen kívül más ajándékot is hoz: aznap 12 órától 20 óráig a gyerekek fejenként 700 forintért korlátlan ideig csúszhatnak a Hófánk pályán. A részletes programért kattintsatok erre a linkre. 

December 4-én, pénteken 16:15-kor az évek óta hatalmas sikernek örvendő Kakaó partyval várják a gyerekeket a Malom Központ 3. emeletén. Itt is óriási lesz a tömeg: irány a Malom! De ott lesz a Mikulás is: részletek ITT!

Mikulásfalván találkozhat az igazi Mikulással, aki a hétvégén, december 5-én, szombaton 10:00-12:00 óra között ellátogat a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Hunyadi János Általános Iskolájának családi napjára és énekel egy dalt vagy verset mond a Mikulásnak. Emellett számos ünnepi meglepetéssel kedveskednek a szervezők az érdeklődő családoknak. Részletek ITT!

December 6-án, vasárnap, Mikulás napi programokkal várják a kicsiket és nagyokat a Kecskeméti Fürdőben. Sőt, minden vendégüknek meglepetéssel kedveskednek. Részletek ITT!

Kövessen minket a Facebookon is!