Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. december 17. 08:30 | Szerző/forrás: keol.hu

Kecskemét polgármestere és Indonézia nagykövete is táncoltak a Bolyai gimnázium flashmobján

Kecskemét polgármestere és Indonézia nagykövete is táncoltak a Bolyai gimnázium flashmobján
Indonézia nagykövet asszonya volt a vendég a Bolyai Gimnáziumban szerdán. Ott volt Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya is, és mindkettőjüket megtáncoltatták a gyönyörű indonéz táncosnők a gimnáziumban tartott flashmobon.

Változatos programokat szerveztek a Bolyai-hét rendezvénysorozatra idén is a Bolyai János Gimnáziumban. De talán a mai program volt a legérdekesebb: Wening Esthyprobo Fatandari, az Indonéz Köztársaság Magyarországon akkreditált nagykövete tett kulturális programokkal egybekötött látogatást az iskolában. 

A programban bemutattak egy rövid dokumentumfilmet Indonéziáról, volt indonéz táncok bemutatója, prezentáció Indonéziáról, indonéz zenei bemutató, végül pedig közös flashmob.

Szemereyné Pataki Klaudia, Wening Esthyprobo Fatandari, és Dr. Főzőné Timár Éva, az iskola igazgatónője kölcsönösen megajándékozták egymást. Az indonéz nagykövet asszony pedig még énekelt is a műsorban, amiben nem követte sem Szemereyné sem Főzőné. Viszont a táncos flashmobban valamennyien örömmel vettek részt...

Kövessen minket a Facebookon is!