Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. december 23. 14:12 | Szerző/forrás: http://hiros.hu/

Lévai Jánosné osztott ebédet a Wojtyla Központban

Képgaléria
Lévai Jánosné osztott ebédet a Wojtyla Központban
A Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottait köszöntötte szerdán délelőtt Lévai Jánosné önkormányzati képviselő, aki a 11. számú választókörzet adományát is magával vitte az intézménybe.

- Tanácsadó testületünk egyöntetű javaslata alapján úgy döntöttünk, hogy a szeretet ünnepe alkalmából mi is hozzájárulunk a rászorulók hétköznapjainak szebbé tételéhez. Eljött velem egyik polgárőr társunk, Szabó László, aki tanácsadó testületünknek is aktív tagja, és aki segített az ebédosztásban – mondta Lévai Jánosné.

A képviselő hozzátette: természetesen nem először járt a Karol Wojtyla Barátság Központban, ahova mindig szívesen látogat el.

- Azok a gondozottak, akikkel itt nap, mint nap törődnek, érzik azt a szeretetet, amely ebből a házból árad. Nem véletlenül szavazott meg a közgyűlés a költségvetésében másfélmillió forintot a központnak, itt ugyanis olyan szociális munkát végeznek, amely országosan is példaértékű. – jelentette ki Lévai Jánosné, aki Szemereyné Pataki Klaudia üdvözletét is tolmácsolta a jelenlevőknek.

Farkas P. József, a barátság központ alapítója egy plakettel, és egy Karol Wojtyla idézettel díszített táblát ajándékozott Lévai Jánosnénak, aki karácsonyi csomagokat adott át a közösségi munkában jeleskedő gondozottaknak, majd részt vett az ebéd kiosztásában is.

A nap adományozója a Precíz Kft. volt.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház