Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 6. 22:24 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Idén is a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál nyitja meg a kecskeméti báli szezont

Kecskemét - Vendégkörét tekintve idén is bátran elmondható, hogy Kecskemét és környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vesznek majd részt jövő szombaton (január 16-án) este a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben rendezett Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi bálon. Amit a kecskeméti köznyelv egyszerűen csak \"Orvosbálnak\" hív. A program a kecskeméti báli szezon nyitánya, egyben az egyik legrangosabb eseménye is. (A fotó a 2014-es bálon készült)

A bál - amit első alkalommal a tradicionális orvosbál hagyományteremtő utódjaként 2014-ben rendeztek meg - immár harmadik esztendeje a kecskeméti báli szezon elegáns nyitánya. 

Az esemény fővédnöke Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár lesz, a védnökök pedig Dr. Svébis Mihály főigazgató, Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármester asszonya, Kovács Ernő Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott és Rideg László a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

\"Teltházas\" lesz az esemény - több mint 200 vendég lesz ott - amit Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán nyit meg, majd dr. Svébis Mihály, a kórház főigazgatója köszönti a résztvevőket. Az est házigazdája Harsányi Levente lesz, a jó hangulatról pedig a 4 For Dance és a Pesty Party Showband fognak gondoskodni a Four Points by Sheraton Kecskemét elegáns rendezvénytermében.

Hangsúlyozni kell persze, hogy a bálat csak a kecskeméti köznyelv mondja \"Orvosbálnak\". Valójában ez egy alapítványi bál jószolgálati céllal. A bál teljes bevételét idén is - a korábbi évekhez hasonlóan - a Bács Kiskun Megyei Kórház Alapítványa részére ajánlják fel. (A videók alatt a báli menüt tekinthetik meg olvasóink)

(keol.hu)

 

 

Itt pedig a tavalyi bálon készült fotó-videónkat nézhetik meg (a videót a 2015-ös bál után 3.670-en látták):

Kövessen minket a Facebookon is!