Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 6. 22:31 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Középiskolások számára tartott pályázati konzultációt a PADMA

Képgaléria
Középiskolások számára tartott pályázati konzultációt a PADMA
Kecskemét - A középiskolai tanulmányi ösztöndíjra pályázók számára rendezett konzultációt a Kecskeméti Főiskola GAMF karán szerda este a PADMA.

Mint korábban megírtuk, 2015. december 1-jén lezárult a kecskeméti egyetemi kampuszt építtető Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány (PADMA) által középiskolások számára meghirdetett tanulmányi ösztöndíj pályázat első köre. Majd a pályázatban indulók részt vehettek 2015. december 18-án a hivatalos eredményhirdetésen.

Már ekkor felmerült, hogy a pályázatok tapasztalatait egy kötetlen beszélgetésen, konzultáción is áttekintsék az érdeklődőkkel. Erre adott lehetőséget a „GAMF-os Esték\" előadás sorozat első alkalma 2016. január 6-án 17:00 órakor a főiskola járműtanszékén.

Ide várták szerda este a sikeres pályázókat, hogy tudatosan írhassanak a jövőben hasonló pályázatokat, miután megbeszélték velük, hogy milyen erősségek alapján kerültek a díjazottak közé. Valamint várták az első körben nem díjazott pályázókat is, hogy a pályázatra fordított erőfeszítéseik ne vesszenek kárba, és közösen tekintsék át, milyen típushibákat kell mindenképpen elkerülni a jövőben ahhoz, hogy a pályázat meghosszabbított második körében és más hasonló megmérettetésen már sikerrel szerepelhessenek. 

Ami már most biztos: aki eddig csak tervezte vagy éppen most határozza el, hogy elindul egy újabb PADMA pályázaton, annak január 20-ig ismét lesz lehetősége arra, hogy változatlan témakörökkel leadja a pályamunkáját. A PADMA munkatársai aznap este 24 óráig várják az új - vagy a korábban nem nyert és átdolgozott - pályázatokat. Részletek ITT.

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!