Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 18. 21:50 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Tilosban parkolnak a rendőrautók a Mátyási utcában

Képgaléria
Tilosban parkolnak a rendőrautók a Mátyási utcában
Kecskemét - Áldatlan állapotok vannak a Mátyási utcában, ahol a tilosban parkoló rendőrautók miatt gyakran nem tudnak beállni a házuk udvarára az ott lakók - panaszolták a keol.hu-nak. A fotón ezt a jelenetet látjuk: a hazatérő lakástulajdonos nem tud bekanyarodni a kapuján, a forgalomtól elzárt helyen álló rendőrautó miatt.

Így volt ez hétfőn délelőtt is, amikor több rendőrutó parkolt a megállni tilos, illetve várakozni tilos táblák tövében. Az ott lakókat azonban ez nem is annyira zavarja, viszont az már inkább, hogy a forgalomtól elzárt területre is ráállnak a rendőrautók. 

Emiatt nem tudunk bekanyarodni a kapuba, behajtani az udvarba és kénytelenek vagyunk fizetős parkolóhelyre beállni a Rákóczi utcában - mondta egy ott lakó, aki hozzátette: sajnos nem csak hétfőn volt így, hanem előfordult más alkalmakkor is, rendőrségi autókkal.

Hétfőn egyébként a Kiskunhalason rendőröket kövekkel megdobáló migránsok miatt volt jelentős számú rendőrautó az utcában. Nincs ezzel baj, de akkor kitehetnének egy kiegészítő táblát a megállni és várakozni tilos táblákra ezzel a felirattal: „Kivéve rendőrség, migránsok előzetes letartóztatásakor!\"

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!