Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 20. 08:35 | Szerző/forrás: keol.hu

Iskolanyitogató a Kertvárosi Általános Iskolában

Iskolanyitogató a Kertvárosi Általános Iskolában
A legfontosabb kincsünk a gyermekünk. A mindennapok folyamán a szülő a legbiztonságosabb helyen szeretné tudni őt. Éppen ezért életünk egyik talán legfelelősségteljesebb döntése, amikor gyermekünknek iskolát kell választanunk.

Minden ember azt szeretné, ha gyermekét egy barátságos, befogadó-elfogadó, ugyanakkor biztos tudást közvetítő közeg venné körül. Nehéz dolgunk van tehát akkor, amikor a sok jó iskola közül a legjobbat kell kiválasztanunk. 

Mi, ennek a fontos döntésnek a megkönnyítéséhez szeretnénk segítségünket felajánlani és egy kötetlen beszélgetésre hívjuk Önöket február 8-án, 16.00 órakor a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskolájába (Kecskemét, Mártírok útja 29.).

Ezen találkozás alkalmával lehetőségük nyílik megismerkedni a leendő első osztály tanítóival, az iskola pedagógusaival, pedagógiai módszereivel, oktató-nevelő munkájával.

Hisszük és valljuk, hogy ma már a versenyképes tudás nem mindig elegendő, embert kell nevelni gyermekeinkből! Ebben tudunk mi segíteni Önnek.

Szeretettel várjuk Önöket: Szilágyi Róbert S. (tagintézmény-vezető)

Kövessen minket a Facebookon is!