Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. január 26. 08:11 | Szerző/forrás: http://hiros.hu/

Nyílt napon mutatja be gyakornoki programját a Fornetti

Idén első alkalommal hirdeti meg a Fornetti Csoport 12 hónapos gyakornoki programját az élelmiszeripari technikusi és élelmiszeripari gépésztechnikus képzést sikerrel befejező fiatalok számára. Január 28-án nyílt napot tartanak az érdeklődőknek.

Az élelmiszerek jelentősége az elmúlt néhány évtizedben felértékelődött a modern társadalmak számára, az étel elérhetősége alapvetően határozza meg ezen társadalmak tagjainak életmódját, lehetőségeit. Az élelmiszergyártás a modern társadalmak egy szűk rétegének privilégiumává vált – az önellátás helyett ma már szakemberek kezei közül kerülnek ki ételeink. Ez hatalmas felelősséget jelent úgy az egyén, mint az élelmiszeripari vállalatok szintjén: az iparágnak elkötelezett és szakmailag képzett, a munkafolyamatokat gyakorlati és elméleti oldalról egyaránt jól ismerő munkatársakra van szüksége ahhoz, hogy sikerrel szolgálhassa ki a fogyasztók igényeit.

Ennek a felelősségnek a jegyében hirdeti meg idén első alkalommal a Fornetti Csoport 12 hónapos gyakornoki programját az élelmiszeripari technikusi és élelmiszeripari gépésztechnikus képzést sikerrel befejező fiatalok számára.

2016 augusztusában induló egyéves programban résztvevők a cég szakmai vezetőitől és munkatársaitól tanulva, mellettük munkát végezve gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a logisztika, termelés, minőségirányítás, műszaki üzemeltetés, kereskedelem és kiegészítő tevékenységek területén. A gyakornoki programot sikeresen teljesítők számára a Fornetti további 6 hónapos munkalehetőséget kínál, amely azt követően közös megegyezés alapján állandó foglalkoztatássá válhat.

A program első elemeként a Fornetti Csoport egy nyílt nap keretében várja kecskeméti üzemében a lehetőség iránt érdeklődő fiatalokat egy gyár- és telephely-látogatásra. A nyílt nap keretében a fiatalok megtekinthetik a termelési folyamatokat, kérdezhetnek a Fornetti munkatársaitól, megismerkedhetnek leendő mentoraikkal.

A nyílt nap időpontja:          2016. január 28. (csütörtök) 13.00 órától
A nyílt nap helyszíne:          Fornetti Csoport székháza és üzeme
                                               6000 Kecskemét Városföld 92.

Kövessen minket a Facebookon is!