Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 28. 21:31 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Megnyílt az AGROmash Expo Budapesten…

Képgaléria
Megnyílt az AGROmash Expo Budapesten…
Szerdán nyílt meg az AGROmashEXPO és az Agrárgépshow Budapesten a Hungexpo területén, ahol 18 ország 350 kiállítója fogadja 36.000 négyzetméteren január 30-ig a látogatókat.

A nemzetközi szinten is elismert szakkiállításon a gazdák és a gyártók megismerhetik a mezőgépipar csúcstermékeit, a technológiafejlesztés irányait, a magyar mezőgépgyártás új fejlesztéseit, és a mezőgazdasági gépellátás lehetőségeit.

Újdonság a kiállítás tematikájában, hogy \"Gazda Fórum\" színesíti az expót tanácsadással, konferenciaprogramokkal és szekcióülésekkel. A szakmai programok témái főként a képzést, a kutatást, a fejlesztést, a támogatásokat és az agrárium aktuális kérdéseit érintik.

A 22 szakmai konferencia keretében a résztvevők egyebek mellett olyan aktuális kérdésekre kaphatnak választ, hogy milyen új szabályok vonatkoznak a növényvédelemre, mit jelent Magyarországon a GMO-mentesség, miről szól a tanyafejlesztési program.

Ezúttal is az agrár-szakkiállításokkal egy időben rendezik meg a Magyar Kert és a Szőlészet-Pincészet szakkiállításokat.

A szakmai rendezvényekre a regisztrációs felület és a programok részletei azagrarmarketing.itthon.hu/agromashexpo honlapon érhetőek el.

(Szöveg: MTI / fotók: H.Szabó Sándor)

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!