Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 1. 13:39

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Ma 15.30-tól „Irgalom forrása” közbenjáró imaszolgálat lesz templomunkban, melyen Kovács Ferenc soltvadkerti káplán atya fog szolgálni.

 Jövő héten első csütörtök és első péntek lesz. Csütörtökön a szentségimádás 17 órakor kezdődik.

Jövő vasárnap első vasárnap lesz, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezett kosárban a szegények megsegítésére.

Február 6-án, szombaton 19 órakor Keresztény Polgári Bál lesz a Három Gúnár Rendezvényházban. A rendezvény az utolsó magyar királykoronázás 100 éves évfordulója előtt tiszteleg, ezért a Magyar Korona Őrök lesznek a vendégek. Belépők igényelhetők a Máltai Szeretetszolgálatnál.

Február 7-én, vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a betegek kenetének kiszolgáltatása templomunkban.

Február 14-én vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a házasok megáldása templomunkban a Házasság Hetéhez kapcsolódóan. A szentmisén a Kalocsa Kamarakórus fog énekelni. Szeretettel várunk mindenkit, aki egyházi házasságban él.

Február 14-én Szent Filoména tiszteletére szentmise és imaóra lesz 3 órakor a Barátok templomában.

Kérjük, az adóbevalláskor az első 1%-ot a Katolikus Egyház, a második 1%-ot a Hitoktatásra Alapítvány javára ajánlják fel.

 

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház