Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 6. 20:14 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Kiengedték a börtönből Stadler Józsefet

Kiengedték a börtönből Stadler Józsefet
Szombat hajnalban elhagyhatta a nagyfai börtönt Stadler József, akinek első útja Akasztóra vezetett - írta meg a Bors. (Fotó: Stadler egy ideig könyvtáros volt Nagyfán)

Szombat hajnali négy órakor egy ismerőse autóján hagyta el a nagyfai börtönt Stadler József. Az ismert akasztói, majd később solti vállalkozót 2011 novemberében egy százmilliós csalás miatt ítélték el 4 év 10 hónapra, és még abban az évben karácsony előtt be kellett vonulnia a börtönbe. Később, 2013-ban újabb 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, és a két büntetést úgynevezett „összbüntetésbe\" foglalták. Ez járt most le. 

Stadler szemmel láthatóan jobb bőrben van, mint mikor legutóbb láthattuk a bíróságon.

- Végre szabad levegőt szívhatok. Persze, hogy jobban érzem magam, a madár is jobban érzi magát, ha kiengedik a kalitkából - mondta a szabadulása utáni első nyilatkozatában a Borsnak a vállalkozó.

Időközben egyébként egy újabb, ezúttal egy 420 milliós adócsalás miatt indult ellene eljárás. Ez is különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalásról szól. Ennek az ügynek a tárgyalássorozata jelenleg is tart a Kecskeméti Törvényszéken. Amennyiben elítélnék - erre pedig jó esély van - akkor bizony nemsokára ismét be kell majd vonulnia Nagyfára.

(Bors / keol.hu)

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!