Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 8. 15:35

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Szerda:Hamvazószerda (Szigorú böjti nap)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Február 8.-án hétfőn várjuk a baba-mama klubba az érdeklődőket. Kezdés 9-kor!

Február 10. hamvazószerdán este 18.00-kor tartunk szentmisét a kápolnában. A szentmisén és a következő vasárnap, a hamvazás szertartását végezzük.

Az idei évben is megrendezésre kerül a „Házasság Hete” február 6. és 14. közt. Változatos ökumenikus programsorozat nem csak házasoknak! Részletes programfüzet az előtérből elvihető. A programok közül szívből ajánljuk: Február 6. 16.00-tól Séta a családokért a Vasútkerttől a Megyei könyvtárig, ahol további programokkal várják az érdeklődőket. Ismét lesz „Szerelmi Kalandtúra” és Flachmob a Piacon valamit „Szerelem Íze” vacsoraest az aranyhomok étteremben. Február 14-én a szentmiséken a házaspárok megáldására kerül sor.  Részletek és további programok a parazskozpont.hu honlapon és a programfüzetben!

A Piarista Iskola kéri hirdetni:

„A Piarista Iskola szeretettel várja 2016. február 9-én, kedden 8 órától a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket alsó tagozatos nyílt napjára. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”  

Február 18-án 18.30 órai kezdettel a Barátok templomában egyedülálló, gyermeküket egyedül nevelő, szülőknek, , beszélgetős estét tartanak a Barátok templomában. Mindenkit szeretettel várunk.

Az adóbevallásotok készítésénél szeretettel hívjuk fel figyelmeteket a felajánlható 1+1%-ra a Katolikus Egyház technikai száma továbbra is 0011. A másik 1% kapcsán plébániánkhoz kötődő alapítványokat ajánljuk figyelmetekbe (Szent Erzsébet és SZÉK).

Jövő vasárnapi (02 14) felekezetközi dicsőítést tartanak, pünkösdiek Klapka utcai imatermében 15 órától.

 „Come to medicsőítő szentségimádás programjához csatlakozunk a kápolnában február 1-án csütörtökön, 19 órától.

Kövessen minket a Facebookon is!