Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 10. 08:47 | Szerző/forrás: www.hiros.hu

Bérlakások épülnek a Merci dolgozói számára

Bérlakás programot indít munkavállalói számára a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár. A Mercedes dolgozói Homokbánya területén található lakásokat kaphatnak meg pályázat útján. Az autógyártó cég sajtóközleményében köszönetet mondott Kecskemét polgármesterének a kedvezményes lakhatási lehetőség megteremtéséért.

Készülnek a bérlakások a Téglás utca 5. szám alatt. Egyedi fűtéssel, külső és belső homlokzati szigeteléssel valamint fokozott légzárású nyílászárókkal látták el az összes lakást a kivitelezők. Hamarosan a burkolás következik, kő- és laminált padlóval. 40- és 50 m2 közötti alapterületű összkomfortos, beépített konyhával ellátott lakásokra pályázhatnak majd a Mercedes gyár dolgozói.

A munkavállalók által a lakásokra benyújtott pályázatok elbírálásakor a társaság figyelembe veszi a Mercedesnél eltöltött időt, a vállalatnál dolgozó hozzátartozók számát, a pályázó gyermekeinek számát, valamint az állandó lakóhely Kecskeméttől való távolságát is. A Téglás utca 5. szám alatt az A lépcsőház már korábban elkészült, a B és a C lépcsőházban található lakásokban pedig március elejére fejeződnek be a munkálatok.

Kövessen minket a Facebookon is!