Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 10. 21:04 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Döbbenet: Mire képes egy elhagyott, megvadult nő?

Döbbenet: Mire képes egy elhagyott, megvadult nő?
A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség zaklatás vétsége és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy 26 éves kecskeméti nő ellen. A vádlottá vált nő 2014 nyarán anyósa testvérének internetes közösségi profilján, a sértett nevében becsmérlő tartalmakat tett közzé, valamint telefonon zaklatta anyósának testvérét, majd 2014 decemberében ittasan anyósa autójának hajtott. (A fotó illusztráció)

Az asszony Kecskeméten élt férjével, de a házasságuk 2012-2013-ban megromlott. A férfi el is költözött a vádlottól és új párkapcsolatot létesített. Ezt azonban a nő nem tudta elfogadni, ezért rendkívül rossz viszonyba került a férjével és annak családjával is.

Még a kapcsolat megromlása előtt a vádlott az anyósa testvérének profilt készített egy internetes közösségi oldalon. Később, 2014 nyarán azonban megváltoztatta a jelszót, így a sértett már nem tudott belépni. Ezt követően pedig 2014 júliusa és szeptembere között a sértett nevében olyan tartalmakat tett közzé a világhálón, melyekkel a férje családját becsmérelte. 

A vádlott ugyanezen időszakban 45 alkalommal olyan üzeneteket is küldött az anyósa testvérének mobiltelefonjára, melyekben a családtagjait szidalmazta. Három alkalommal fel is akarta hívni a sértettet annak akarata ellenére.

2014. december 8-án, éjfél körül az elhagyott feleség öngyilkossági szándékkal gyógyszereket vett be és alkoholt, valamint fagyállót ivott. Az elfogyasztott szerek hatása alatt beült az autójába és az anyósa lakásához hajtott. Amikor megérkezett, szándékosan szemből nekihajtott az anyós gépkocsija jobb oldalának. Ezután hátratolatott, majd lendületből még egyszer belehajtott a jármű jobb oldalába. Mindezek után a vádlott az erősen sérült saját autójával elmenekült a helyszínről.

A nő a szándékos rongálással az anyósának 160.000 forintos kárt okozott, amely a nyomozás során nem térült meg. Mindkét sértett kérte a vádlott megbüntetését, aki szabadlábon várja a tárgyalást. Őt az ügyészség a zaklatás vétségén kívül rongálás vétségével és ittas járművezetés vétségével is vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog majd dönteni. 

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!