Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 11. 21:26 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Felkészülés: Kecskeméti LC - Tiszakécske 2-0

Felkészülés: Kecskeméti LC - Tiszakécske 2-0
Szerdán a bajnokság második helyén telelő Tiszakécskét fogadtuk a Széktói műfüves pályáján, és gólnélküli első játékrészt követően, Tölgyesi Viktor és Eugene Salami góljaival nyertünk 2-0-ra.

Némedi Norbert több U19-es fiatalnak is lehetőséget adott, így Csizmadia Tamásnak, Sudár Csabának, Kadosa Zsoltnak, Bartucz Martinnak, Nemesvári Dánielnek és Váczi Milánnak, akik mind kivétel nélkül felvették a kesztyűt, megilletődöttség egy pillanatig sem látszott rajtuk. Az első játékrészben még inkább a küzdelem dominált, és noha csak edzőmeccsről volt szó, mindkét csapat férfiasan, keményen, ám sportszerűen vetette bele magát az összecsapásba. Nehezítette a játékosok dolgát a viharos erejű szél, ami miatt nehezebb is volt folyamatos játékot kialakítani. A TVSE ugyan jobban kezdett, és fölénybe is került, ám tiszta helyzetig nem tudtak eljutni, főleg a beadások, és néhány pontrúgás jelentett veszélyt. A félidő közepétől kiegyenlítettebb lett a játék, ám a kapuk nem forogtak veszélyben, így nem született gól.

 

 

Fordulás után - már Némedi Norberttel a pályán - az időjárás is kegyesebb lett, és mi jöttünk ki frissebben, előbb Nemesvári lőtt fölé közelről, majd Tölgyesi Viktor két alkalommal is csak centikkel tévesztette el a kaput. Most sem maradt azonban gól nélkül középpályásunk, hiszen miután Filust buktatták a tizenhatoson belül, magabiztosan értékesítette a büntetőt. A gól után nem változott sokat a játék képe, a sok játékosát nélkülöző TVSE ráadásul emberhátrányban fejezte be a találkozót, így kevesebb erejük maradt a támadásépítésre. A végeredményt aztán Eugene Salami állította be, aki egy visszafejelt beívelést vágott az ötösről a kapuba. 

A Kecskeméti LC legközelebb jövő pénteken (február 19-én) a Csépát fogadja, ez lesz a csapat utolsó felkészülési mérkőzése a bajnoki rajt előtt. 

Kecskeméti LC - Tiszakécske 2-0 (0-0)

Edzőmeccs, Széktói műfű

KLC (1. félidő): Szabó G. - Csizmadia, Kadosa, Szabó Gy., Molnár - Nemesvári, Tölgyesi, Bartucz, Ihos - Sudár, Harnos. 

KLC (2. félidő): Váczi - Csizmadia (S. Juhász), Kadosa, Urbán, Molnár - Nemesvári, Némedi, Tölgyesi, Filus - Salami, Harnos. 

Tiszakécske: Ladányi - Háda, Oláh, Farkas, Bene - Nagy R., Radványi, Szabó L. - Szabó D., Benkó, Alex.

Cserék: Bagi, Kalmár, Selcz, Nagy A.

Gól: Tölgyesi, Salam

(kecskemetilc.hu)

 

 

(keol.hu)

 

Kövessen minket a Facebookon is!