Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 21. 22:10 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

GYERKŐCÖK Családi Röplabda Torna

Képgaléria
GYERKŐCÖK Családi Röplabda Torna
A Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet, a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány szervezésében, Kecskemét önkormányzatának és a Decathlon kecskeméti áruházának támogatásával jótékonysági, családi röplabda tornát rendeztek szombaton, a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában. (Fotók: Lucza Bernadett)

Szamler László, a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet ügyvezető elnöke a hirös.hu-nak elmondta: a GYERKŐCÖK Családi Röplabda Torna a családi tömegsport népszerűsítését és a gyermeksport számára forrásteremtést szolgáló, évente háromszor megrendezett sportesemény.

- Ennek érdekében sportos kikapcsolódási lehetőséget, érdekes kiegészítő családi programokat szerveztünk, elősegítve ezzel, hogy minél több fiatalt bevonhassunk a játékba és a családtagok, barátok is a torna aktív részesei lehessenek - hangsúlyozta Szamler László. - Programunk másik célja az volt, hogy a sportág utánpótlásának civil és vállalkozói támogató bázisát kiszámítható és fenntartható módon összefogjuk. Ezen összefogás eredményeként rendezhettük meg immár ötödik alkalommal a GYERKŐCÖK Családi Röplabda Tornát. A program keretéven, a Gyermek és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala (GYERKŐCÖK) 440 ezer forint értékű felszerelés-támogatást adott át a mini és gyermek fiú röplabda utánpótlás kecskeméti műhelyeinek. Négy csapat 72 sportolója kapott mezt.

A tornán négy korcsoportban (mini, gyermek, serdülő és 18+) összesen 22 csapat több mint 120 versenyzője lépett pályára, a legifjabb 10, míg a legidősebb 58 éves játékos volt. Délelőtt Gyurkó Sándor vezetőedzővel az élen, az V. GYERKŐCÖK vendége volt a Magyar Kupa ezüstérmes Kecskeméti Röplabda Club csapata. Az utánpótlás fiataljainak lehetőségük nyílt fotózásra, autogramot kérhettek kedvenceiktől és természetesen egy közös bemelegítő játékra is alkalmuk volt.

A késő délután megtartott eredményhirdetésen mások mellett részt vett Kurdi Viktor a BÁCSVÍZ elnök-vezérigazgatója és Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő is.

Eredmények:

Mini Korcsoport: I. Vásárhelyi 1, II. Arany 1, III. Vásárhelyi 2, IV. Arany 2

Gyermek Korcsoport: I. Arany János ÁI, II. Felsővárosi - Székesfehérvár, III. Anonymous, IV. Play For Funn, V. Unicorns of Love, VI. Volley Girls

Serdülő Korcsoport: I. Nicht Aufzuhalten, II. Ifjú Titánok, III. Mesterek, IV. Volley Boys, V. Kvikk, VI. Kelkáposzták

18+ : I. Nicht Aufzuhalten, II. KÖD SZSC, III. Megtorlók, IV. Kecskeröpi, V. Katona, VI. Kötelék

Kiváló teljesítményükért díjazott játékosok;

Univer Különdíjat kaptak: Kiss Hunor, Tóth J. Szabolcs, Kasnyik Bence,Tajti Olivér, Monos Gergő, Sutus Ádám, Sindrity Bece, Szabó Pál, Füri Balázs, Kovács Tamás, Nagy András, Riedl László

Nemcsik Mátyás KMJV Önkormányzatának képviselője által felajánlott különdíjat kaptak:Pusztai Alexander, Csordás Attila, Várkonyi Gábor, Vida Eszter, Hogenadler Erik, Szabó Vilmos, Ormándi Ákos, Somogyi Bence, Dobos Péter, Fazekas Zoltán, Szabó Kriszta, Gyurkó Marcell

Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztalának [GYERKŐCÖK] különdíját kapták: Békési Martin, Török Soma, Kapás Beni, Murinai Ákos, Nagy Ádám, Szamler Roland, Kasza Dávid, Hedrich Mátyás, Pinczés Balázs, Téglás Sándor, Melicher Péter, Török Szabolcs.

(szöveg: hiros.hu)

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!