Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. március 10. 22:43 | Szerző/forrás: keol.hu

Megyei siker a XII. Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Versenyen

Megyei siker a XII. Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Versenyen
A Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Versenyen, olyan 11-12. évfolyamos diákok vehetnek részt, akik pályaorientációs képzések keretében belügyi rendészeti ismeretek közismereti tantárgyat tanulnak.

Azok a középiskolás diákok, akik az iskolai fordulókon a legjobban szerepeltek továbbjutottak az országos válogató versenyre. Ezen a megmérettetésen negyvenkilenc középiskolából százhetvennégy diák mérhette össze tudását, majd közülük huszonöten jutottak tovább az egyéni döntőbe, amit Békéscsabán rendeztek. 

Bács-Kiskun megyéből a legjobb eredményt a bajai Bereczki Máté Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Sportiskola tanulója, Tamás Kincső érte el, aki a versenyről az országos 7. helyezést hozta el. A felkészülését Dr. Pokker Zoltán segítette.

A legjobb 25 tanuló közé bejutott a - maximális csapatlétszámmal induló - Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Humán Szakképző Iskolájának négy tanulója: Révész Petra, Majer Viktória, Szűcs Csaba Ákos és Butty Máté. Felkészítő tanáruk: Vezdán Csaba.

Kövessen minket a Facebookon is!