Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. március 11. 19:32 | Szerző/forrás: keol.hu

S. Juhász Tamás: Jó érzés visszaemlékezni a vadkerti mérkőzésre!

S. Juhász Tamás: Jó érzés visszaemlékezni a vadkerti mérkőzésre!
Jobbhátvédünk szívesen emlékszik vissza a tavalyi győzelemre, és nem csak az eredmény, hanem a szurkolók által teremtett hangulat miatt is. Tomi bízik benne, hogy hazai pályán is szép játékkal tudják kiszolgálni a drukkereket.

Tavaly magabiztos győzelmet arattatok Soltvadkerten, ráadásul kitűnő hangulatban. Milyen mérkőzést vársz most?

Igen, jó érzés visszaemlékezni a vadkerti mérkőzésre, félelmetes hangulatban volt szerencsénk futballozni, hála a szurkolóinknak. Úgy érzem, sikeres felkészülésen vagyunk túl, profi stáb áll mögöttünk, jó hangulatban telnek az edzések. Most már rajtunk a sor, hogy minden meccsen 100 százalékosan teljesítsünk, és 3 ponttal a zsebünkben jöjjünk le a pályáról. 

Szabad abból kiindulni, hogy ezt a Soltvadkert sima vereséget szenvedett otthon a Kunszállástól?

Szerintem nem kell következtetéseket levonni ellenfeleink eredményeiből. Magunkkal, és azzal kell foglalkoznunk, hogy a soron következő mérkőzésen mi hagyjuk el győztesen a pályát, úgy, hogy ezért mindent megtettünk. 

Érkezők és távozók is voltak a csapatnál, milyennek érzed ezt a mostani a keretet?

Úgy gondolom, hogy olyan játékosokat igazoltunk, akikkel a folytatásban sokkal kiegyensúlyozottabb játékra lehetünk képesek. 

Ősszel jobbhátvédként is igen gólerősen futballoztál, a csapat alapembere voltál. Milyen célokkal vágsz neki a tavasznak?

Ősszel olyan játékstílusban játszottunk, melyben a szélső védőknek sok szerepe volt támadásban. Ezt próbáltam kihasználni, illetve gólokkal honorálni. Örömömre Norbi is nagy lehetőséget biztosít a szélső védőknek, hogy a támadások aktív részesei lehessenek. Szeretnék tavasszal is gólokkal hozzájárulni a csapat sikereihez.

Az utánpótlásban dolgoztál már együtt Némedi Norberttel és Czéh Lászlóval. Mennyiben más, ha más ez a mostani helyzet, milyen velük a munka?

A Némedi - Czéh párosnál megmaradt az utánpótlásban megismert kitűnő hangulat, illetve az öltözőben elhangzó \"Lacibás\" történeteket mindenki szívesen hallgatja. Némedi Norbi profin áll hozzá a történethez, ez érezhető volt a felkészülés szakaszos felépítésén is. Az edzések pörögnek, megfelelő pihenőidővel kombinálva, a sérülések elkerülése végett.

Kövessen minket a Facebookon is!