Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. március 18. 22:32 | Szerző/forrás: keol.hu

Halasi vendégjátékkal folytatja a bajnokságot a Kecskeméti LC

Halasi vendégjátékkal folytatja a bajnokságot a Kecskeméti LC
Két alsóházi ellenfelet követően, ezúttal egy élbolyba vágyó csapathoz utazik a Kecskeméti LC szombaton, a jó formában lévő Kiskunhalasi FC fogad bennünket a 19. fordulóban - tájékoztatott a kecskemetilc.hu

Kapott gól nélkül, hibátlanul vette az eddig fordulókat a két csapat. A Kunszállást mindketten idegenben verték, míg a Kiskunhalas a Bácsalmást, a KLC a Soltvadkertet győzte le emellett hazai pályán. Ez lesz azonban mindkét félnek az eddigi legnehezebb erőpróba, ami ráadásul több szempontból is fontos lehet. A Kecskeméti LC célja a dobogó, így hátrányunkat csak győzelemmel tudjuk esetlegesen csökkenteni a Kalocsával szemben, míg a házigazdák győzelmükkel be is foghatnának minket, tehát igazi hat pontos mérkőzés előtt állunk. 

A hazaiak jó nevekkel erősítettek télen, és ahogy tavaly, úgy most is egy eredményes tavaszban bíznak. Az NBIII-ból érkező Maravics Zdravko már két gólnál tart, és igazi nagyágyúként megszerezték Yannick Mbengonót is, akit aligha kell bemutatni a kecskeméti szurkolóknak. „Janika\" egészen fiatalon, 18 évesen került Kecskemétre, és alapembere volt az NBII-es bajnoki címet nyerő együttesnek. 2010-ben aztán a DVSC igazolta le, ahol trófeákat ünnepelhetett, valamint megmutathatta magát a nemzetközi porondon is. A szélvészgyors kameruni támadó 2013 tavaszán egy rövid kecskeméti kitérőre még visszatért, azóta megfordult Thaiföldön, egy rövid ideig Pápán, majd Ausztriában is. 

Noha ősszel hazai pályán 3-0-ra vertük a Kiskunhalast, az erősítésekből is látszik, hogy mostanra jóval komolyabb játékerőt képviselnek, Némedi Norbert azonban ezúttal is pozitív eredményben bízik: 

„A heti munkába egy gyakorló meccs is bekerült, ami kitűnően szolgálta a felkészülésünket a kiskunhalasi bajnoki előtt. Jó erőkből álló ellenfélhez utazunk, ettől függetlenül azt gondolom, hogy nekünk kell esélyesként pályára lépnünk. Pozitív eredményben bízunk ezúttal is!\" 

A mérkőzésre két kategóriában árulják a belépőket, a felnőtt jegyek 600, míg a hölgyek és diákok számára érvényes belépők 400 forintba kerülnek. Térképes segítséget, és útvonaltervet ITT találnak drukkereink!

Kiskunhalasi FC - Kecskeméti LC

Megye I. 19. forduló, Kiskunhalas

2016.03.19. (szombat), 15:00

Játékvezető: Rácz Béla (Allaga Iván, Garai Péter)

Heti program

Szinte minden csapatunk pályára lép a hétvégén, a Kecskeméti LC ezúttal idegenben, Kiskunhalason folytatja a szezont szombaton. Az utánpótlásban már csak a megyei U14-es csapatok várnak a nyitányra, a többi korosztályos együttes bajnokira készül.

03.19. (szombat)

Mercedes-KLA: 

U14: Mercedes-KLA - FTC, 10:00 (Széktói műfű)

U15: Mercedes-KLA - FTC, 12:00 (Széktói műfű)

U19: Mercedes-KLA - Kaposvár, 14:00 (Széktói Stadion)

U17-U16: Kaposvár - Mercedes-KLA, 12:00 és 14:00

Megye: 

U19 II. osztály: Kecskemét-Hetényegyházi SC - Lakitelek, 12:45 (Hetényegyháza) 

Megye I.: Kiskunhalas - Kecskeméti LC, 15:00 (ifi: 12:45) - Útvonalterv

Megye III.: KLC-KTE SI - Solt, 15:00 (Széktói műfű)

03.20. (vasárnap)

U16: KLC-KTE SI „A\" - Lakitelek, 10:00 (Széktói műfű)

U16: Kerekegyháza - KLC-KTE SI „B\", 10:00

A pályabeosztás az időjárási viszonyok függvényében változhat!  

KLC - Soltvadkert: Némedi, Tölgyesi és Nemesvári értékelt

 

Kövessen minket a Facebookon is!