Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. március 30. 18:17 | Szerző/forrás: police.hu

Nyaralókra utazott

Képgaléria
Nyaralókra utazott
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrse nyomozást indított lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Ferenc 46 éves helyi lakos ellen. A tiszakécskei rendőrök percekkel a betörést követően elfogták és őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. március 29-én betört egy helyi nyaralóba, ahol kutatást végzett, azonban – mivel megszólalt az ingatlan riasztója – értékek nélkül elmenekült a helyszínről.

A tiszakécskei egyenruhások a bejelentést követően azonnal megkezdték az elkövető felkutatását. A rendőrök 3 óra 25 perckor a helyszín közelében igazoltatták a 46 éves férfit, akit előállítottak. V. Ferenc kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Az eljárás során kiderült, hogy a feltételezett elkövető 2016. március 29-én 0 óra és 3 óra 25 perc közötti időben bemászott két másik nyaralóba is, azonban nem tulajdonított el semmit.

A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi 2015 nyara és 2016 januárja közötti időben további egy helyi ingatlanba is betört, ahonnan porszívót, csaptelepeket és egy hősugárzót lopott el.

A Tiszakécske Rendőrőrs munkatársai V. Ferencet kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Kövessen minket a Facebookon is!