Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. március 30. 22:32 | Szerző/forrás: keol.hu

Tormásitól vett Opeleket az Univer

Tormásitól vett Opeleket az Univer
Kisebb házi ünnepség keretében adtak át 10 darab tűzpiros és egy hófehér Opel Corsa E autót a Tormási Autóházban az Univer Product Zrt-nek. A járművek egy része személy, a többi pedig kétszemélyes kisteherautónak lett levizsgáztatva.

A termékgyártás és a forgalmazás során is a tökéletességre törekvő Univer a járművek, valamint a forgalmazó partner kiválasztásánál is a legnagyobb gondossággal jár el. Így nem véletlen, hogy a Tormási Autóház mellett döntöttek. Méghozzá nem is első alkalommal: a 90-es évek eleje óta Tormási Attila kiemelt ügyfelei, több száz autót vásároltak már a cégétől. 

Tormási Attilának egyébként köztudottan vállalkozói „filozófiája\", hogy a második, a harmadik, a sokadik autót ugyannak a személynek, cégnek, ha csak képletesen is, de a szerviz adja el. Ebben az esetben is ez történt, hiszen az Univer autókat folyamatosan itt szemlézik, szervízelik, és az esetleges töréskároknál is a Tormási Autóház karosszéria, valamint festő műhelye fogadja az Univer járműveit. 

Nem csak azért, mert kiemelt partnerei az autóháznak, hanem azért is, mert tökéletesen elégedett az Univer vezetése a szolgáltatás színvonalával. Így nem volt kérdés, hogy ismét Opeleket vesznek, és megint csak a Tormási Autóháztól.

Kövessen minket a Facebookon is!