Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 23. 19:59 | Szerző/forrás: police.hu

Közlekedésismereti vetélkedők Kiskőrösön

Képgaléria
Közlekedésismereti vetélkedők Kiskőrösön
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Kiskőrösi Rendőrkapitányság közreműködésével 2016. április 19-én rendezte meg a „Kerékpáros Iskola Kupa”, valamint a „Ki a mester két keréken?” elnevezésű felmenő rendszerű versenyek megyei döntőjét Kiskőrösön. A „Kerékpáros Iskola Kupa”, valamint a „Ki a mester két keréken?” elnevezésű versenyen 40 általános iskolás tanuló mérhette össze a tudását.

A közlekedésismereti vetélkedők célja az általános iskolás diákok közlekedésbiztonsági, baleset-megelőzési ismereteinek felmérése, ezek további oktatásának, nevelésének módszertani segítése, valamint a tanulók részére megyei szintű megmérettetés lehetőségének biztosítása volt.

A „Kerékpáros Iskola Kupa” 2016. május 10-12. között Miskolcon megrendezésre kerülő országos döntőjén Antal Jázmin bajai és Tóth Róbert kalocsai diákok, a  „Ki a mester két keréken?” elnevezésű vetélkedő szegedi országos megmérettetésén 2016. június 1-2. között Bránya Zita tabdi és Gubacsi Kornél kiskőrösi tanulók képviselik megyénket.

Kövessen minket a Facebookon is!