Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 30. 12:30

Jótékonysági ebéd a Plébánia közben

Jótékonysági ebéd a Plébánia közben
A Kecskeméti Római Katolikus Plébániák, a BEKECS - Beregszász-Kecskemét Baráti Társaság Egyesület, a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete, a Keresztény Értelmiségiek Kecskeméti Szervezete és más civil szervezetek, valamint a KDNP Kecskeméti Csoportja jótékonysági ebédet szervez „Ebédeljen velünk Kárpátaljáért” címmel 2016. május 8-án vasárnap 11:30-tól a Plébánia közben.

A jótékonysági ebéd célja, hogy a Kárpátaljai Magyar Médiát és a magyar szót támogassa a befolyt adományokból. A rendezvényen gyermekek és felnőttek számára vetélkedők, kórusok, zenekarok biztosítják a színvonalas műsort. A jótékonysági ebéd belépőjegyei 1000 Ft-os áron kaphatók az 2016. május 1.-én vasárnap alábbi misék után:  

a Nagytemplomban a 10:30-as mise után, a Piarista templomban a 9:45-ös ifjúsági mise után, a Barátok templomában a 11:30-as misét követően, valamint a Szent Család Plébánián 10 órás mise után. Továbbá a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában: tel. 0670/940-5635.

Vállalkozóktól, magánszemélyektől adományokat szívesen fogadunk.

További információ: nagyne.katalin@ maltai.hu

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház