Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. május 17. 22:10

Életeket menthetünk meg együtt!

Életeket menthetünk meg együtt!
A Menhely az Állatokért Környezetvédelmi és Állatvédelmi Közhasznú Alapítvány éves szinten 1000-1200 sérült, balesetes, kóbor illetve kidobott, megkínzott kutyának biztosít menedéket és gyógyulást, majd új gazdit. Az alábbi közleményt juttatták el szerkesztőségünkbe.

Adója 1%-val segítsen Ön is, hogy Mi is tudjunk segíteni. Hiszen az Önök segítsége nélkül Mi sem tudunk segíteni...csak közös erővel, összefogással tudjuk ezt megtenni.

Ahhoz , hogy minél több balesetes kutyát tudjunk megmenteni a biztos haláltól a Ti támogatásotokra is szükség van.

Neked az 1% semmit nem jelent ...de Nekik az élet!

Évente alapítványunk több mint 1000-1200kutyát fogad be, ennek a 30-40%-a sajnos sérült balesetes. Ezeknek a kutyusoknak orvosi ellátásra és különleges gondozásra van szükségük. Ha állatbarátok vagytok, vagy van otthon házi kedvencetek tudjátok mennyibe kerül egy orvosi ellátás vagy egy műtét. Mi egyetlen állatot sem altatunk el, a gyógyulásért illetve a felépülésükért küzdünk dolgozunk. Nem kis feladat az sem hogyha már felépült, egészséges, gazdit kell keresni a számukra.

Ha otthont nem is tudsz adni , árván maradt , megkínzott kóbor állatoknak...de adód 1%-val segíthetsz abban , hogy jó és boldog életük legyen. Adód 1%-a biztosan hasznos lesz, hiszen szenvedő állatokat mentünk, és otthont adunk azoknak az állatoknak akiket senki sem fogad már be mert vagy öreg vagy beteg!

Segíts adód 1%-val, hogy segíteni tudjunk mi is !

Menhely az állatokért alapítvány

Adószám: 18000610-1-03

Kérünk benneteket segítsétek , hogy minél több szenvedő állatot tudjunk megmenteni!

Videó ITT

 

Kövessen minket a Facebookon is!