Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. május 18. 22:29 | Szerző/forrás: keol.hu

Hiros.hu - Valódi konzultációt ígér a Jobbik

Hiros.hu - Valódi konzultációt ígér a Jobbik
Egészségügy, oktatás és korrupció - ezekben a témákban gyűjtötte össze a tapasztalatokat országjáró körútján a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A jobbik kecskeméti programjáról a Kecskeméti Önkormányzat Hírszolgáltató Divíziója által működtetett hiros.hu tudósított. A tudósítást szó szerint közli a keol.hu

"A kormányra készülő párt ma Kecskeméten zárta le ez elmúlt hónapok munkáját, a Valódi Nemzeti Konzultációt - írta meg a hiros.hu. A lakossági fórum előtt sajtótájékoztatót tartott Vona Gábor elnök.

A Valódi Nemzeti Konzultáció három témája kapcsán Vona Gábor kijelentette: nem csupán „ég a ház", hanem már valójában „leégett". A közéleti viták fókuszában is az egészségügy, az oktatás és a korrupció szerepelnek elsősorban - emelte ki a Jobbik elnöke. A konzultáció tapasztalatainak leszűrése után állítják majd össze a kérdéseket, és a kérdőíveket postai úton juttatják el a háztartásokba, várhatóan a nyár végén.

- Nekünk valóban nagy tétje van, hogy milyen választ küldenek majd vissza az emberek, hiszen egyrészt az ellenzéki működésünk, javaslataink gerincét fogja adni ezekben a témákban, másrészt pedig kormányra kerülve a kormányprogramunk gerincét. Arra bátorítanám már most jó előre a magyar állampolgárokat, akik megkapják majd ezeket a leveleket, hogy éljenek azzal a lehetőséggel, hogy amennyiben visszaküldik a levelüket, Magyarország legerősebb ellenzéki pártjának a politikájára tudnak hatni, és reményeink szerint 2018-ban Magyarország kormányzó pártjának a politikájára - jelentette ki Vona Gábor.

A pártelnök kiemelte: vissza kell adni az embereknek a reményt, hogy érezzék: ők is alakíthatják az ország sorsát" - írta a hiros.hu

(hiros.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!