Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. május 23. 22:56 | Szerző/forrás: keol.hu

Szombaton lesz a Melinda Parkban az V. Kakasfőző Fesztivál

Szombaton lesz a Melinda Parkban az V. Kakasfőző Fesztivál
Kecskemét - Ötödik alkalommal rendezi meg Kecskeméten a Kakasfőző Fesztivált és az Alsószéktói Családi Napot az alsószéktói részönkormányzat, közösen a Chicken Food Kft-vel. Az eseményhez ezúttal is a Chicken Food Kft adja a versenyző csapatoknak ingyen a kakasokat. A főzők számára a nevezési határidő május 25. szerda. Ami immár hagyományos a fesztiválon, és idén is biztos: nagyon-nagy buli lesz... (A fotó a tavalyi fesztiválon készült.)

A program helyszíne szokásosan a kecskeméti Melinda Park lesz, az időpontja pedig május 28, szombat. A megye legrangosabb kakasfőző fesztiválja reggel 8 órakor kezdődik, és 22 óráig lesznek folyamatosak a programok.

A Chicken Food Kft-nél a szervezők idén is mintegy száz főző csapatra számítanak. Héjjas János, a cég ügyvezetője hírportálunknak elmondta, hogy azért, hogy ne legyenek visszaélések az ingyen kakasokkal, a korábban bevált módszert alkalmazzák. Eszerint a versenyen indulók megvásárolják a kakast a Chicken Food Kft valamelyik boltjában - Kecskeméten a Batthyány u. 16., Petőfi Sándor u. 6., Luther udvar, Március 15. u. 3-5., Rózsavölgyi tér 20. (Vacsi-köz), Budai u. 3., továbbá Kiskunfélegyházán Erkel Ferenc u. 2. - majd a blokkot igazoltatják a verseny helyszínén, május 28-án. Ahol lebélyegzik ezt, és az így érvényesített blokkal a következő napokban ingyen vásárolhatnak bármit a Chicken Food Kft üzleteiben, a blokkon szereplő értékhatárig.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház