Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. május 23. 22:58 | Szerző/forrás: keol.hu

Meghosszabbították a kecskeméti színházi vetélkedő jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a kecskeméti színházi vetélkedő jelentkezési határidejét
2016. június 15-ig lehet jelentkezni a színház 120. születésnapja alkalmából meghirdetett vetélkedőre.

A kecskeméti Katona József Színház vetélkedőt hirdet a színház 120. születésnapja alkalmából „AKKOR ÉS MOST" címmel. Három fős csapatok jelentkezését várjuk gimnáziumok és szakközépiskolák 9-11. osztályos tanulói közül. Egy iskolából több csapat is jelentkezhet.

A vetélkedő három fordulós:

1. 120 éves reklámspot került elő! A színház olyan videó anyag készítését kéri (maximum 3 perc), mely a korai kecskeméti színház reklámjaként funkcionál. A felvételt a csapat tagjai készítik, de szereplőként bárki megjelenhet. Az anyag leadása egyben a jelentkezés feltétele, a leadási határidő 2016. június 15.

2. Kis igazgató verseny! Az 1. fordulóból továbbjutó csapatok évadtervet készítenek a kecskeméti Katona József Színház számára, a jelenlegi viszonyoknak és feltételeknek megfelelően. Leadási határidő 2016. szeptember 25.

3. Születésnapi vetélkedő. A továbbjutó csapatok egy színháztörténeti vetélkedő keretében mérik össze tudásukat a kecskeméti Katona József Színház születésnapján, 2016. október 14-én.

Jelentkezni az első forduló teljesítésével lehet, a [email protected] e-mail címen. A videó anyagot a fenti e-mail címre, vagy a színház címére kérjük elküldeni. (Katona József Színház, 6000 Kecskemét, Katona József tér 5.) Az üzenetben kérjük feltüntetni a csapat nevét, tagjait, az iskolát és a felkészítő tanár nevét.

Értékes nyeremények várnak a díjazottakra: TABLET, SZÍNHÁZBÉRLET, KÖNYVUTALVÁNY, STB.

Izgatottan várjuk a jelentkezéseket!

Cseke Péter, igazgató

Kövessen minket a Facebookon is!