Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. május 28. 22:19

„Aki lámpást gyújt…” – Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” – Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

A hét ünnepei, szentjei:

Szombat: A boldogságos Szűz Mária szeplőtelen Szíve

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Holnap (május 30. hétfő) egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a megszokott rend szerint.

A Parázs Központ szeretettel várja a családokat az Egyházmegyei Családi Napra, június 4-én, szombaton 8.30-tól  a kecskeméti Arborétumban. Az érseki szentmisét, színes családi programok követik. Az ingyenes ebéd regisztrációhoz kötött, részletek a plakáton!

Jövő vasárnap június 5-én vendégünk lesz Rozmaring a templom egere a 10 órás szentmisén.

A színházból kaptuk a hírt, hogy idén is lesz Újvilág Passió az Arborétumban; június 10-11-12-én 20.30 órai kezdettel. Részletek a plakáton!

Hagyományos Plébániai táborunk ismét Piliscsabán kerül megrendezésre július 6. és 10. között, jelentkezési lap az irodában kérhető! Néhány hely még van! A jelentkezési határidő közelít!

Június 10-12. közt kerül megrendezésre a 72 óra kompromisszum nélkül program „nyári kiadása”, melyre szeretettel várjuk a fiatalokat. Részletek az interneten és a plakátokon! 
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: június 5. !

A Parázs Pasztorális Központ szervezésében Női hétvégére várjuk a hölgyeket Kecskemétre, június 17-18-án. Bővebb információk és jelentkezési lap a Parázs Központ honlapján található, illetve a kihelyezett plakáton.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház