Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. június 1. 21:45 | Szerző/forrás: keol.hu

Halálos gyalogosgázolás Bács-Kiskun megyében

Halálos gyalogosgázolás Bács-Kiskun megyében
A helyszínen életét vesztette az a gyalogosan közlekedő nő, akit személyautó ütött el Tázlár közelében kedden éjszaka - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs törzsőrmestere az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a baleset az 5405-ös számú út 11-es kilométerénél, eddig tisztázatlan körülmények között történt.

A 48 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség, kerülőút nincs a környéken - jelezte a sajtóreferens hozzátéve, hogy a baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

FRISSÍTÉS:

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást rendelt el - szabadlábon hagyásuk mellett - segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt M. Zoltán 39 éves és S. Miklós 33 éves szegedi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. május 31-én 22 óra 50 perc körüli időben egy Ford Focus típusú személygépkocsival közlekedett a két férfi Tázlár lakott területén kívül, az 5405-ös számú úton. A gépjármű haladása során a 11.121-es méterszelvénynél eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül, szabálytalanul gyalogló 48 éves tázlári nőt. Az ütközés következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. M. Zoltán a balesetet követően járművével megállt, majd segítségnyújtás nélkül társával a helyszínt elhagyta. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrs járőrei az 5405-ös számú út 24.300-es méterszelvényénél állították meg a gépkocsit. A két férfit előállították a rendőrkapitányságra.

Kövessen minket a Facebookon is!