Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. június 2. 19:06 | Szerző/forrás: keol.hu

Nejlonzsákba csomagolt halott csecsemő Kiskőrösön: az anya is meghalt

Nejlonzsákba csomagolt halott csecsemő Kiskőrösön: az anya is meghalt
Nejlonzsákba csomagolva egy halott csecsemőt találtak a rendőrök egy kiskőrösi házban szerda éjjel 23 óra 33 perckor. Megelőzően a mentők kórházba szállították az anyát, aki a gyors és szakszerű egészségügyi ellátás ellenére életét vesztette. A rendőrség a szokásos „villámtájékoztatás" elvét követve 14 óra múlva már nyilvánosságra is hozta a családi tragédiát.

A mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre szerdán éjjel 23 óra 30 perckor arról, hogy egy kiskőrösi ingatlanból egészségügyi ellátás céljából kórházba szállítottak egy nőt. Az elvégzett orvosi vizsgálatok alapján a nő néhány órával korábban szülhetett, de a mentők a helyszíni ellátás során csecsemőt nem találtak - írta meg a police.hu.

A rendőrök 23 óra 33 perckor az időközben szintén odairányított mentőszolgálat munkatársaival az ingatlan fürdőszobájában nejlonzsákba csomagolva találtak egy halott csecsemőt.

A helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya - szakértők bevonásával - emberölés miatt indított nyomozást.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors és szakszerű egészségügyi ellátás ellenére a kórházban életét vesztette. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak a nyomozók.

Kövessen minket a Facebookon is!