Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. június 4. 18:03

„Aki lámpást gyújt…” – Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” – Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Szombat: Szent Barnabás apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Piarista iskola kéri hirdetni:

            “A Piarista Általános Iskola tanári állást hirdet matematika, technika, informatika, valamint magyar szakra, emellett gyógypedagógust vagy tanító-fejlesztőpedagógust keres. Részletek az iskola honlapján és az egyhaziallas.hu oldalon.”

2.         Idén is lesz Újvilág Passió az Arborétumban; június 10-11-12-én 20.30 órai kezdettel. Részletek a plakáton!

3.         Június 10-12. közt kerül megrendezésre a 72 óra kompromisszum nélkül program „nyári kiadása”, melyre szeretettel várjuk a fiatalokat. Részletek az interneten és a plakátokon! 
Még van lehetőség csatlakozni a csapathoz!

4.           A Parázs Pasztorális Központ szervezésében Női hétvégére várjuk a hölgyeket Kecskemétre, június 17-18-án. Bővebb információk és jelentkezési lap a Parázs Központ honlapján található, illetve a kihelyezett plakáton.        

Előre hirdetjük:

5.         2016. július 3-én a 10 órás szentmisében ünnepeljük volt plébánosunk, Menyhárt Sándor atya ezüstmiséjét! Az ünnepi misén vegyünk részt minél többen, adjunk hálát Sándor atyáért.

Kövessen minket a Facebookon is!