Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. június 7. 22:28 | Szerző/forrás: keol.hu

Bács-Kiskun a mi megyénk – kampányt indít a megyei önkormányzat

Bács-Kiskun a mi megyénk – kampányt indít a megyei önkormányzat
A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat „Bács-Kiskun a mi megyénk" címmel rendezvénysorozatot indít, melynek során minden hónap első péntekén egy-egy járást mutatnak be, elsősorban Kecskemét lakosainak.

Ismeri Ön Bács megyét? Sétált már a hajósi kastély mesébe illően szép kertjében? Megmártózott már selymes gyógyvizünk egyikében? Tudta, hogy Bugacon világviszonylatban is páratlan régészeti kincsre bukkantak a tudósok vagy hogy Szankon kézzel készítik a konyakos meggyet?
Ha valódi, sokszínű értékre és feledhetetlen élményre vágyik, át sem kell lépnie a megye határait. Bács-Kiskun ezer arcával, varázslatos kincsestárával minden igényt kielégít. Ezt mi most megmutatjuk Önnek! 

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elindítja „Bács-Kiskun a mi megyénk"rendezvénysorozatát, melynek során minden hónap első péntekén egy-egy járását mutatja be elsősorban Kecskemét lakosainak. Az adott járás felfedi természeti-, turisztikai- és tárgyi értékeit, hagyományait, házi, tájjellegű termékeit. Célunk, hogy mindenki számára kinyissuk azt a vastag és színes könyvet, mely Bács-Kiskun megye páratlan turisztikai élményeibe vezeti be olvasóját. Jöjjön és lapozzon bele Ön is! 

Szeretettel és garantált élményekkel várjuk!

Az eseménysorozat 2016. június 10-én, pénteken indul, s elsőként a Bácsalmási járás mutatkozik be. Különleges ízvilágú termékek, élő tambura zene, kézműves bemutató, HÍR-védjegyes Madarasi pálinkakóstoló, az Ízes Bácska süteményei és a 3-tó Vidékének turisztikai bemutatója várja a látogatókat.

Helyszín: Megyeháza előtti tér (Kecskemét, Deák Ferenc tér 3.)
Időpont: 2016. június 10., 9.00-17-00 óra

Kövessen minket a Facebookon is!