Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. június 7. 22:32 | Szerző/forrás: keol.hu

Tormási Attila új szerepben: Libertében is kipróbálja magát

Képgaléria
Tormási Attila új szerepben: Libertében is kipróbálja magát
Tormási Attilát mostanáig Kecskeméten autókereskedőként és kiváló autószervizek működtetőjeként, valamint a Penge Benge Jazz Band vezetőjeként ismertük. Most viszont új profilban próbálja ki magát: a Bagatell Étterem tulajdonos-séfjei, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor mesterszakácsok társaságában arra vállalkozott, hogy újra élettel tölti meg az egykori Liberté Éttermet a főtéren.

Kecskemét közgyűlése márciusban döntött arról, hogy pályázatot ír ki a Kecskemét legjobb adottságú vendéglátóhelyeként számon tartott, azonban az elmúlt években szinte már csak vegetáló Liberté Étteremre. Azzal a céllal, hogy a vendéglő teraszát hátha megnyitja valaki a Labdarúgó Európa Bajnokság és az Olimpia idején. Így június 1. és augusztus 31. közötti időszakra bérbe adják a létesítményt.

- Összedugtuk a fejünket, és addig ötleteltünk, hogy belevágtunk, megpályáztuk, megnyertük!  - mutatja az ismét megnyitott patinás vendéglőt Tormási Attila. Múlt péntek óta újra várja a vendégeket az étterem és a főtéren kialakított terasz, aminek a neve mostantól: Liberté Sörterasz.

A megújulás gyors volt: az elmúlt napokban megtisztították a kő burkolatot, felszerelték az új napernyőt, festettek, szereltek, cipekedtek. A sörteraszra néhány napon belül két hatalmas televízió készülék kerül ki, de bent is lehet majd követni a Futball Európa Bajnokság meccseit. Miközben csak csapolt sörből ötféléből is válogathatunk. Ezen kívül kulturális programokról - főként zenei csemegékről - is gondoskodnak majd a bérlők.

- Szinte mindennap erre jártam és majd megszakadt a szívem a patinás épület zárt ajtaja, a csodálatos hely kihasználatlansága láttán - mondta el hírportálunknak az újdonsült vendéglős. Aki elárulta az üzleti felállást is: a Bagatell tulajdonos-séfjei, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor természetesen a szakmát „viszik" a Libertében. Tormásihoz pedig a működtetési feltételek biztosítása tartozik. Közös mottójuk: „Hiszünk abban, hogy lehet újra jól, a vendégek megelégedésére működtetni Kecskemét főtéren egy éttermet."

Ennek megfelelően a konyha a Bagatellnél megszokott - és a főtérhez méltó - kiváló szintet nyújtja majd. Délben nyitnak, és 23 óráig fogadják a vendégeket. Asztalfoglalás a 76/383-537-es telefonszámon vagy a [email protected] címen, illetve a helyszínen.

Kövessen minket a Facebookon is!