Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. június 8. 23:41 | Szerző/forrás: keol.hu

Konferenciával a bürokrácia ellen

Konferenciával a bürokrácia ellen
Kovács Ernő kormánymegbízott köszöntötte szerdán reggel a megyeháza tanácstermében megrendezett közigazgatási bürokrácia csökkentési konferenciasorozat kecskeméti résztvevőit. A konferencián részt vett Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára, dr. Salacz László országgyűlési képviselő, dr. Zöld-Nagy Viktória, a Miniszterelnökség területi közigazgatás fejlesztéséért felelős helyettes államtitkára, Gaál József, Kecskemét alpolgármestere, a Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Weninger Richárd, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, Bács-Kiskun megyei elnöke is.

Mint korábban már megírtuk, a vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokrácia csökkentési konferenciasorozat június 08-án érkezett Kecskemétre. A szervező a Miniszterelnökség, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a konferencia fő témája pedig a vállalkozói bürokrácia csökkentése, valamint a vállalkozókat terhelő adminisztratív terhek mérséklése volt.

Az országjáró körút során a szervezők képet kívántak kapni arról, hogy mik azok a legfontosabb és legszorítóbb elemek, melyek a vállalkozásoknak a legnagyobb gondot okozzák. A kormányzat képviselői a kapott információkra alapozva viszik tovább és építik be a programjukba a kapott javaslatokat!

A konferencia sorozat keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) is bemutatásra került.

Kövessen minket a Facebookon is!